Deca su omiljena publika svakog mađioničara. Igor se svojim mađioničarskim tačkama sa radošću obraća toj najiskrenijoj publici, ali i odraslima koji su uspeli da sačuvaju dete u sebi. Bilo da gledate Igora na sceni, novogodišnjoj predstavi ili dečijem rođendanu, uvek će te se dobro zabaviti, nasmejati do suza, a usput nešto i naučiti.

Rođendani

Ako želite da rođendan vašeg deteta učinite nezaboravnim, na pravom ste mestu. Posle više hiljada nastupa na dečijim rođendanima, mađioničar Igor vam garantuje dobru zabavu sa puno smeha i magije.

Nova godina

Odbrojavanje do Nove godine može da izgleda još lepše i zabavnije ako tu dodate malo magije. Obogatite vašu novogodišnju proslavu i učinite je nezaboravnom atraktivnim programom koji vam nudi mađioničar Igor.

Predstave

Svi znamo da deca vole bajke. I svi znamo da deca vole da gledaju mađioničara. A da li je moguće videti to na jednom mestu?

Igorov magični šou

Igorov magični šou je zabava za celu porodicu u kojoj svako ostaje bez daha, gledajući tačke sa kojima je Igor osvajao nagrade, kako kod nas, tako i u inostranstvu.