Mađioničar Igor je nastupio kao specijalni gost među svojim kolegama iz Nemačke, na Gala večeri performansa u Sarbrikenu.

Mađioničar Igor predstavio je međunarodnoj publici, pored svoje dobro poznate tačke “Čikago”, i novu iluziju. Naš iluzionista je tokom svog nastupa u Nemačkoj, po prvi put svetskoj publici, na njihovo oduševljenje, prikazao novu tačku “Meksiko”.

Mađioničar Igor nastupio je kao specijalni gost na Gala večeri u okviru Međunarodnog prvenstva mađioničara u Aziji, održanom u Japanu u organizaciji Internacionalnog saveza udruženja mađioničara FISM (najveća svetska organizacija koja se bavi unapređenjem mađioničarske umetnosti).

Mađioničar Igor nastavio je svoju turneju po Dalekom istoku zapaženim nastupima na Gala večerima koje su održane u okviru magične turneje po Japanu. Naš iluzionista nastupio je, zajedno sa svojim internacionalnim kolegama, u sedam japanskih gradova, među kojima su i Tokio, Nagoja, Kjoto, kao i ostrvo Hokaido.

Mađioničar Igor Trifunov nastupio je u okviru Gala večeri na Međunarodnom festivalu magije u španskom gradu Marensa, koji je održan u julu 2017. godine. Pored našeg iluzioniste na festivalu su nastupile i njegove priznate kolege Charlie Mag, Gaia, Read Chang, Jimmy Delp, Lukas, Chris Torrente, Norbert Ferre.