Korporativni dogadjaji

Igor Trifunov – madjioničar

Neverovatan je efekat ukoliko na promociji vašeg brenda ili proizvoda dodate malo magije. Ništa ne ostaje u sećanju toliko dugo kao dobra i sjajna zabava puna čarolije.

Navikli ste da gledate mađioničara kako stvara golubove, zečeve, kako se karte pojavljuju niotkuda? Zamislite da se u Igorovim rukama stvaraju proizvodi vaše firme, nestaju, smanjuju se, uvećavaju, a umesto svoje prelepe asistentkinje mađioničar stvori vašeg direktora.

U zavisnosti od vaših želja, bilo koja tačka iz bogatog Igorovog repertoara može biti prilagođena tako da skrene pažnju publike upravo na vaš proizvod. Bilo da se odlučite za tačke koje se gledaju iz neposredne blizine ili veliki iluzionistički spektakl, publika i gosti će dugo prepričavati sam događaj, a samim tim će im vaš brend ostati dugo u pamćenju.

U PONUDI SU TRI RAZLIČITA PAKETA:

 1. PRVI PAKET – MAGIC OF FIRE:
  Kako biste stekli utisak o čemu se radi i doživeli delić ove atmosfere, predlažemo da pogledate video ispod.

  Ovaj paket uključuje 30 do 45 minuta autentičnog iluzionističkog programa, predstavu koju Igor sa svojom ekipom izvodi na velikim scenama širom sveta.

 2. DRUGI PAKET – ILUZIONISTIČKI SHOW POGODAN ZA MANJE SCENE:
  Iluzionistički show pogodan za manje scene, u trajanju od 30 do 45 minuta.
 3. TREĆI PAKET – MAGIJA IZBLIZA:
  Mnogi misle da će otkriti tajnu magičnog trika ako ga gledaju iz neposredne blizine. Igor će vas uveriti u suprotno. Za svakim stolom izvešće kraći program koji će vas nasmejati, iznenaditi i ostaviti bez daha.
  U zavisnosti od broja gostiju, dužina trajanja celog programa je od jednog do tri sata.

POVEŽIMO SE