Madjioničarske predstave za decu

Igor Trifunov – madjioničar

Svi znamo da deca vole bajke. I svi znamo da deca vole da gledaju mađioničara. A da li je moguće videti to na jednom mestu? Igor se potrudio da svoje mađioničarske veštine prikaže u formi pozorišne predstave i tako svoj nastup učini još lepšim, atraktivnijim i poučnim.

Postoji nekoliko dečijih predstava koje su prikladne za izvođenje u vrtićima, školama, firmama, tržnim centrima i mnogim drugim lokacijama. Jedna od njih je „Čarobna šargarepa“. Zamislite ovo: svojim magičnim štapićem Igor stvara golubove, pretvara ih u konfete, marame menjaju boju, loptice nestaju. Čak i uči decu kako se rukuje magičnim štapićem. Kad odjednom iz šešira izlazi zec (lutak Zekan) koji izvodi „magiju“ uz pomoć svoje čarobne šargarepe i tada počinje nadigravanje ko je bolji mađioničar. U toj igri deca uživaju dok ih Igor i Zekan vode kroz niz komičnih situacija ispunjenih magijom. 

Predstave su osmišljene tako da u njima deca aktivno učestvuju, a mogu da traju od 35 do 45 minuta (u zavisnosti od uzrasta dece). Sve potrebne rekvizite, tehniku, ozvučenje i scenografiju obezbeđuje tim mađioničara Igora.

#image_title

POVEŽIMO SE