Igorov nastup u najvećem kabareu a svetu

„Srbija ima dva genija – Đokovića i Igora. Gledajte, ne ispuštajte iz vida njegove ruke.“ – ovako je poznati francuski voditelj Patrik Sebastijan najavio nastup našeg mađioničara Igora u najvećem kabareu na svetu „Le plus Grand Cabaret du Monde“.

Igorov magični spektakl – Iluzija ili stvarnost

Iluzionistički šou “Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“ sadrži impresivne tačke prepune akcije, drame, komedije i naravno “magije”. To je prvi šou ove vrste koji je u Srbiji izveo domaći mađioničar.

Igorov magični šou

Igorov magični šou je zabava za celu porodicu u kojoj svako ostaje bez daha, gledajući tačke sa kojima je Igor osvajao nagrade, kako kod nas, tako i u inostranstvu.

Magični Varijete 1

Magični spektakl koji je nastao na sceni kultne Dvorane Doma Sindikata (mts Dvorane), u saradnji mts Dvorane i Igora Trifunova kao umetničkog direktora, okuplja renomirane mađioničare, akrobate, žonglere, iluzioniste svetskog glasa, pružajući publici izuzetno iskustvo koje se pamti.

Gostovanje kod Zorana Kesića

….

Da sam ja neko - razgovor sa Radom Đurić

Sjajna Rada poručuje: Na njegovu manipulaciju pristajete dobrovoljno, jedva čekate da vidite kako će vas prevariti i u tome uživate bez straha od razočarenja. Igor Trifunov je najuspešniji srpski mađioničar i iluzionista novije generacije. Zarađuje i živi od iluzije, ali, za razliku od nekih drugih, sve što obeća – ispuni.

POVEŽIMO SE